Dakdekkersbedrijf Vlaardingen

dakdekkersbedrijf Vlaardingen

Het dakdekkersbedrijf Vlaardingen heeft ons bijzonder goed geholpen. Omdat wij in een woning wonen met een plat dak, wilden wij hier eens een keer iets anders op hebben liggen. Helemaal omdat wij van groen en de natuur houden. Een dak met mooie sedum beplanting, of zelfs een moestuintje dat zagen wij wel zitten. Alleen hoe begin je aan zoiets en daarom hebben wij de hulp van de Dakinnovator ingeschakeld. Zij hebben hier al veel ervaring mee en weten precies hoe zoiets te realiseren is. Meteen hier een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak met het dakdekkersbedrijf Vlaardingen gemaakt

Ons plan om van het platte dak, een groen dak te maken hebben wij doorgezet. Hiervoor hebben wij wel eerst de Dakinnovator langs laten komen. Want het is belangrijk om te weten of ons dak er wel geschikt voor is en hoeveel deze kan dragen.

Nadat alles tot in de puntjes was bekeken en berekend zijn zij aan de slag gegaan. Wij hebben nu een groen dak met de nodige beplanting. Ook een hoekje waar ik mijn moestuintje heb en hier de heerlijkste groent en fruit kan telen. Een geweldig leuk dak met een zeer mooi uitzicht, wie wil dat nu niet.